A hétvégén az Xbox megjutalmazta a fiatal NBA All-Star-t hűségéért. Ja, és a gép ráadásul kosárlabda alakú.

Az Xbox a múlt hétvégén mutatkozott be egy új YouTube-sorozattal,melyet Signature Rigs névre kereszteltek, ahol csapatuk egyedi játék PC-t épít a vendégsztár személyiségének megfelelően.

Gondoljunk csak a 2000-es évek közepére, az MTV Pimp My Ride című műsorára. Nos, az alap koncepció lényegében ugyanaz, kivéve a híres celebjátékosokat.

Justine “iJustine” Ezarik, a sorozat műsorvezetője kapott egy wishlist-et a legfontosabb jellemzőkről, amelyekkel az új gépnek rendelkeznie kell.

Olyan gépet kért az NBA játékos, amely könnyen képes kezelni a 4K grafikákat és rendelkezik a maximálisan elérhető RAM-mal.

Azt is kérte, hogy olyan stiláris elemeket hozzon létre, mint az RGB világítás, a mezszáma, ami a 32 és egy nagy macska emblémáját – amelyet a „KAT” beceneve ihletett.

A híres tech YouTuber, Austin Evans szakértelme mögött a Signature Rigs összeállította a „The Wildkat” becenevű szörnygépet.

A végtermék egy hatalmas fúrótorony volt, kiegészítve egy kosárlabda által inspirált gömb alakú krómozott kalitkával, amely valójában a PC alkatrészei körül forog.

Nektek hogy tetszik az elkészült darab? 

 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×