Az Epic Games nagyon büszke volt arra, hogy a híres Fortnite Battle Royale is ott lehet az újgenerációs konzolok premiernapján.

Az Epic Games nagyon büszke volt arra, hogy a híres Fortnite Battle Royale is ott lehet az újgenerációs konzolok premiernapján. A lövölde ugyanis az első pillanattól fogva elérhető mind a Microsoft, s mind pedig a Sony masináján. Ráadásul nem is akármilyen formában!

 

Az animációk, az effektek és úgy általában a látvány egyértelműen új szintre lépett. Végre konzolokon is érezhető lesz a nyári Unreal motor frissítés. Sok konzolos Fortnite játékos várta már ezt az időszakot, ám most úgy fest, hogy mégsem lesz olyan teljes az élmény. Legalábbis a kezdetekkor.

A hivatalos Fortnite Competitve Twitter oldal írta ki, hogy sajnos az újgenerációs konzolokon játszó játékosok nem vehetnek részt még egy ideig a különféle versenyeken, mert erre még nem kész az új kliens. Vagyis a PS5 és Xbox Series S/X felhasználók nem fognak tudni indulni az ingyenes Marvel skineket szóró Super Series rendezvényeken sem. Szerencsére az Aréna ettől függetlenül még játszható lesz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×