Nem hétköznapi dizájnnal megáldott kártyák gördültek le a szalagról.

Ameddig hazánkban sajnos elkeserítő az új Nvidia kártyák készletének helyzete, addig Kínában folyamatosan érkeznek az újabbnál-újabb modellek. Ezúttal a Kínában népszerű Maxsun adta ki legújabb RTX kollekcióját, amit a Weibo platformján mutattak be elsőként.

Mind az RTX 3070, mind pedig az RTX 3080 kapott két-két új modellt, amit a Maxsun mérnökei állítottak össze. Ezek közül kettő „szokványos” RGB-s, kicsit morcos dizájnt kapott, amelyek a hűtőbordáik alapján jó ideig ki fognak tartani. A közösség viszont nem ezekre volt a leginkább kíváncsi, helyette a limitált kiadású kártya volt a középpontban, a nem mindennapi ecchi beütésének köszönhetően.

Az RTX 3080 iCraft GM OC Enchantment Heart Princess Limited Edition kapta a legtöbb figyelmet, aminek hátlapjára egy hatalmas mellel rendelkező anime karaktert festettek. Érdekesség, hogy a hiányosan felöltözött anime lányból kevesebb látszik az RTX 3070-es kártya esetén, így aki a lehető legerotikusabb kártyára vágyik, annak az erősebb példányt kell választania.

Az RTX 3080 Enchantment Heart Princess Limited Edition önmagában 6499 jüant, azaz nagyjából 300 ezer forintot nyom, ettől olcsóbb lesz viszont az RTX 3070-es variáns, aminek az árát egyelőre még nem árulta el a gyártó.  Az viszont már most biztos, hogy szintén egy limitált verziós darabról beszélünk, azaz igyekezni kell majd, ha nem akarunk lemaradni.

 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

A borítókép csupán illusztráció, forrása: pinimg.com

×