Erling Braut Haaland korunk egyik legnagyobb fiatal futballreménysége. Szoboszlai Dominik barátja jelenleg a Borussia Dortmund gólvágója.

A még mindig csak 20 éves Haaland ráadásul nem is akármilyen reménység. Tavasszal több rekordot is megdöntött, s most is kiváló formában játszik. Mind a bajnokságban, a BL-ben, de még válogatott szinten sem lassult be, a 20/21-es szezont is pont úgy kezdte, ahogy az előzőt befejezte.

S ugyan temérdek időt elvesz egy profi focista életéből az edzés és a mérkőzés, azért nekik is kell szabadidő, kikapcsolódás. Mivel normális esetben csak a zöld gyepet és a labdát látják, így nem meglepő, hogy több focista is a Fifával vezet le.

Haaland is azok közé a játékosok közé tartozik, akik ha megengedhetik maguknak, az EA Sports játéka után nyúlnak.

És a játék mellett a pénztárcájához is, hiszen Haaland kezdője önmagában közel 30 millió coinba kerül. Egészen pontosan 29 millió 589 ezer zsetonba kerül ez a 191-es csapat:

Egy Reddit felhasználó össze is került a norvég csillaggal, a Dortmund játékosának keretétől pedig leesett az álla. Haaland nem elég, hogy profiként egy 99-es kártyával operál, a körülötte elhelyezkedő játékosok mind ikonok. Ő tipikusan az a játékos, akivel nem szeretnénk összekerülni Weekend League során. Ugyanis teljesen mindegy, hogy tud-e játszani, vagy sem, a kerete biztosan lenyűgözően fog teljesíteni, már-már magától.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×