A játékosok azt állítják, hogy a Warzone ismét tele van hackerekkel, pedig az Activision nagy erőfeszítéseket tett visszaszorításuk érdekében.

A Warzone hihetetlen sikert aratott március 10-i bemutatása óta, rengeteg nagyobb streamert is sikerült átcsábítaniuk más játékokról, ezzel még nagyobb sikert alapozva a játéknak.

Ugyanakkor, mint sok más online multiplayer játék esetében, a Warzone-nak is az egyik legnagyobb problémája a meccseket sújtó csalók hihetetlenül magas száma jelenti.

Az Activision  korábban jogi lépéseket tett néhány csalást árusító webhely ellen. Mindezek ellenére a játékosok a hackerek számának további növekedéséről számolnak be. A csalók ismét tömegesen térnek vissza, ezzel rontva a játék minőségén.

Miután a Call of Duty felszámolta a játékot sújtó csalások egy részét, úgy tűnt, hogy a Warzone lobbykban jelentősen csökkent a hackerek száma.

Ám ez sajnos nem tartott túl sokáig, számtalan játékos most arról számolt be, hogy a csalók visszatértek a 6. season második felére és ismét élvezhetetlen a játék.

Az elmúlt napokban több bejegyzés is megjelent a Warzone subreddit-en, ahol szintén azt taglalják, a lobbykban egyre több a csaló:

„Nem tudom megszámolni, hogy az elmúlt héten hányszor tette tönkre a meccsem egy-egy semmirekellő csaló”

-írta egy játékos.

„Sokszor nem is nyilvánvaló, hogy  wallhack vagy aimbot”. Noha nem világos, mi okozhatja a csalók számának őrületes növekedését, felröppent a hír, hogy az egyik jól ismert cheating site visszatért a korábbi felszámolás ellenére.

A Modern Warfare fejlesztői az év folyamán több tiltási hullámról adtak friss információkat a játékosok számára, azonban a probléma ismételt megjelenésével kapcsolatban a játékosok elvárják a fejlesztőktől, hogy újra fellépjenek a csalást eladó weboldalak ellen.

Ti mit gondoltok erről? 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×