Az elmúlt hetekben elindultak az átigazolási pletykák a profi League of Legends berkein belül. Több névről is hallhattunk, akik várhatóan csapatot válthatnak, de közülük is kitűnt egy.

Az elmúlt hetekben elindultak az átigazolási pletykák a profi League of Legends berkein belül. Több névről is hallhattunk, akik várhatóan csapatot válthatnak, de közülük is kitűnt egy. A G2 kiválóságának, Perkznek a neve.

Azt jól tudni, hogy a jelenleg lövész pozícióban teljesítő horvát legszívesebben a középső ösvényen játszana. A gond csak az, hogy jelenleg abban a pozícióban Caps játszik, aki a világ egyik legjobb midesének számít jelenleg. Ezért is „szorult” Perkz az alsó ösvényre, hogy helyet adhasson társának. Ám Perkz ennél jóval kompetitívebb, így azt csiripelik a madarak, hogy ha a G2 megtartja Capst, a horvát sztár elvándorolhat a klubtól.

Akkor viszont egészen az LCS-ig menetelhet, vagy fel is karolhatja a legnagyobb rivális, a Fnatic.

Előbbire kevesen voksoltak volna korábban, ám valljuk be a fnaticos pletyka is hajmeresztőnek tűnik. Előbb képzelnénk el, hogy Caps visszatér a narancs-feketékhez, mint hogy „Mr. G2” magára húzza a mezüket. Perkz évek óta a lehető legmagasabb szinten űzi a League of Legends-et és egyszer már ott volt tőle a világbajnoki trófea is egy karnyújtásnyira. Valószínűleg nem most fog pénzért levezetni Észak-Amerikában. Holott a TSM csapatában éppen felszabadult egy hely.

Ésszerű döntés lenne megpakolni a bankszámlát pénzzel, ám akkor valószínűleg egy életre lemondana a VB trófea elhódításáról. Itt már csak az a kérdés, hogy lenyeli-e büszkeségét és ismét a csúcsra tör a Fnatic színeiben, vagy végül Caps indul világnak, hogy ezzel Perkznek lehetőséget adjon arra, hogy végre kilépjen az árnyékából. Bárhogyan is dönt, pár héten belül ki kell derülnie. Az átigazolási szezon november 16-án indul Európában.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×