DesMephisto neve biztos neve sokak számára ismerős, az extrém WoW rekordjairól ismert streamer most ismét nagyot alkotott.

Úgy tűnik a 49, max szintes Warrior nem volt elég… DesMephisto szinte folyamatosan elképesztő magasságokat ostromol, egyre extrémebb kihívásokat támaszt saját magával szemben. Mégpedig azt, hogy saját rekordjait újra és újra megdöntse, ami valóban nem gyenge cél.

A népszerű streamer ugyanis már közel jár az ésszerű határokhoz, ami kihozható a jelenlegi WoW-ból, mégsem tud leállni. Ezúttal egy elképesztő speedrun rekordot hozott össze, lemérte mennyi idő alatt tud felmenni level 10-ről a maximális szintre.

Az egész kísérlet belefért egy laza délutáni streambe, ugyanis DesMephisto 3 óra 33 perc alatt összehozta a bravúrt.

Saját bevallása, és a látottak alapján még ennél is gyorsabb lehetett volna a rekord, ha a stream sniperek nem vadásszák le párszor szándékosan, a fejlődni vágyó karaktert.

Az Alliance Death Knighttal tett kísérlet vélhetően egy jó ideig megdönthetetlen marad, hiszen DesMephisto rekordjához nagyon kellett például az anniversary XP boost is. Vagy a kiegészítő tökéletes ismerete, amit mostanra magába szívott. De számos egyéb elem és taktika közrejátszott még, melyek a jövőben már nehezen lesznek elérhetőek, vagy akár ki is kerülnek a játékból.

A jól megérdemelt rekord persze meg is kapta elismerő jutalmát, egye gyedi tárgy képében:

 

Gratulálunk a rekordhoz, és Desm’S Fistos kiérdemléséhez!

×