DesMephisto egy rekordtartó játékos a World of Warcraft-ban, aki ehhez hasonló, szokatlan és meghökkentő eredményekkel hívja fel magára a figyelmet.

Ha azt mondanánk, hogy DesMephisto szereti a World of Warcraftot, csúnyán alálőnénk az igazságnak. Egy átlagos játékosnak van néhány kedvelt kasztja, amiből húz pár darab karaktert. DesMephisto ezzel szemben teljesen más módon ért a BFA végére.

Hősünknek jelen pillanatban 49 különféle warrior gyülekezik a bejelentkező képernyőjén

Ennél alig lehetne több egy realmon, de ez még mindig nem a csúcs, ugyanis a játékos minden karaktere a maximum 120-as szintre van felhúzva.

 

DesMephistonak azonban nem ez az egyetlen különös eredménye a Blizzard legendás MMO játékában. Jelenleg ő birtokolja a rekordját a leggyorsabb szintezésnek, 20-ról 120-ra kevesebb, mint 18 és fél óra alatt ért fel. Ehhez egészen pontosan 18 órára 29 percre és 42 másodpercre volt szüksége.

Ezen kívül egy újabb rekord hivatalos megerősítését is várja, ami szerint az övé a világ leghosszabb WoW játékmenete. Az esemény a Twitch-en is közvetítve volt, ekkor 36 órán át játszott a játékkal.

Nemes cél

Amögött, hogy DesMephisto elkezdett streamelni, nem egyszerű kedvtelés áll. A streamer 29 évesen lett autizmussal diagnosztizálva, ami miatt egész életében sokkal nehezebben tudott társasági életet élni.

A rekorder a streamjeivel nem csak szórakoztatni szeretne, hanem felhívni a figyelmet a betegségre és segíteni a hozzá hasonló sorsúakon.

Az autizmust általában már fiatal korban diagnosztizálják, vannak azonban esetek, mikor egészen későn derül ki. Így esett DesMephisto-val is, aki egészen 29 éves koráig folyamatos stresszben volt és frusztrálva érezte magát azért, mert képtelen közösségi kapcsolatokat kialakítani.

DesMephisto a játék megjelenésétől a World of Warcraft és a warrior kaszt szerelmese. Állítása szerint más osztály sosem érdekelte, a harcosok azonban épp azt adják meg neki, amit a való életben nem kaphatott meg. Erős, határozott és fontos karakterek ezek, akik ha a földre is kerülnek, mindig újra felkelnek és harcolnak tovább.

Az ő története egy újabb ékes példája annak, hogy bizony a videojátékok sokszor rendkívül pozitív hatással is tudnak lenni az emberek életére.

Mi innen kívánunk még sok szép órát DesMephisto-nak és további rekordokat a gyűjteményébe.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×