Mindenki, aki jelenleg nem rendelkezik aktív előfizetéssel, ugyanúgy kiélvezheti a WoW minden szegletét, mintha csak épp most vette volna meg a létező összes megvásárolható tartalmat. Na jó, majdnem mindet.

A World of Warcraft következő hatalmas expansionjére, a Shadowlands-re, már nem kell sokat várnunk, bár a múlt hónapban nem várt késést jelentettek be.

A  teljes Shadowlands expansion előtti patch már meg is érkezett és rengeteg újdonságot tartalmaz. A level 50-60-as tartalom csak november 23. után lesz elérhető, de a játékosoknak rengeteg tennivalójuk van addigis, garantáltan nem fognak unatkozni.

Annak érdekében, hogy kicsit felhypeoják a Shadowlands-et a régi játékosok körében is,  illetve hogy ne érje őket túl nagy meglepetés/csalódás a vásárlás miatt, egy kis ingyenes teszt időszakot tervez a Blizzard a hétvégére.

Mindez a frappánsan kitalált Welcome Back Event keretein belül történik meg. Az ünnepség november 5.én kezdődik, és célja valóban az, hogy elősegítse a World of Warcraft bármely korszakából érkező játékosok bekapcsolódását a Shadowlands hivatalos megjelenése előtt.

A korábbi előfizetőknek teljes kőrű hozzáférést biztosítanak a Battle for Azeroth-hoz és az összes korábbi expansion-höz.

Ez azt jelenti, hogy ezek a játékosok szabadon bejelentkezhetnek a régi karaktereikbe, új karaktereket hozhatnak létre. Minden WoW-bővítés általában önmagában elég ahhoz, hogy visszahozza a régi játékosokat, így az ilyenfajta Welcome Back esemény csak egy kis extra kedvhozó.

 Az esemény dátuma: november 5-9.

Az esemény hivatalos leírása:

„A Shadowlands már közeledik, rád és szövetségeseidre van szükség az élvonalban. Ezen a hétvégén minden inaktív World of Warcraft fiókkal rendelkező játékosnak teljes hozzáférést biztosítunk a játékhoz * és az összes karakteredhez előfizetés nélkül.* Hozzáférhettek az összes bővítéshez, beleértve a Battle for Azeroth-ot is. Ezzel felkészülhetsz a Shadowlands érkezésére, ami 2020. november 24-én 00:01 CET-kor indul. ”

Hogyan tudsz bejelentkezni?:

Korábbi előfizetők számára – Töltsd le a Battle.net-et és indítsd el az alkalmazást, jelentkezz be a fiókodba.

Te visszatérsz a hétvégén a WoW-ba?

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×