A Riot Games új szintre emelte az esport-élményt a kliensbe épített drop rendszerrel. A hivatalos lolesports oldalon keresztül jutalmakat is kaphatunk.

A Riot Games új szintre emelte az esport-élményt a kliensbe épített drop rendszerrel. Ha a hivatalos lolesports weboldalon nézzük a mérkőzéseket, ügyelve arra, hogy be legyünk jelentkezve a League of Legends felhasználónkkal, jutalmakat kaphatunk. Már csak azért is, hogy nézzük a meccseket, ám akkor, ha valami igazán jeles esemény történik (pl. egy pentakill) bónusz ajándékokat kaphatunk.

Pontosabban papíron így nézett ki a rendszer, a gyakorlat a világbajnoki döntőn már mást mutatott.

A Suning toposa, Bin, összehozta a LoL történetének első, világbajnoki döntőben megszerzett pentakilljét. Ez már önmagában ért volna egy dropot, még akkor is, ha alapvetően nem járna.

 

A gond viszont az, hogy azóta sem érkeztek meg a nézői jutalmak bizonyos felhasználóknak. A Riot Games folyamatosan kapta a jelentéseket, így nem tudtak mit tenni, közösségi posztot írtak az egyik legnagyobb League of Legends fórumra:

A drop rendszer egy váratlan hiba miatt beragadt, ezért sokan nem kapták meg a nekik járó jutalmat. A Riot viszont biztosított mindenkit arról, hogy javították a hibát, így remélhetőleg már (vagy lassan) ott kell lennie a jutalmaknak a loot menüpontban.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×