Kiss Tamás, vagy ahogy a profi League of Legends berkein belül hívják, Vizicsacsi, tavaly novemberben akasztotta szögre a klaviatúráját.

Kiss Tamás, vagy ahogy a profi League of Legends berkein belül hívják, Vizicsacsi, tavaly novemberben akasztotta szögre a klaviatúráját. Még 2014-ben került a Unicorns of Love csapatához a magyar topos, s egészen 2019 novemberéig az európai LCS, később pedig az LEC játékosa volt. Számunkra igazán előkelő helyen szerepel Csacsi, ugyanis eddig ő az egyetlen honfitársunk, aki a lehető legmagasabb szintre jutott. Ám úgy tűnik, hogy nem csak számunkra volt kiemelkedően fontos.

Erberk „Gilius” Demir a tegnapi nap folyamán elejtett egy ártatlan posztot, amiben arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki Csacsi, akivel nem mellesleg együtt kezdte a karrierjét.

Nem kellett sok idő, elkezdtek megjelenni a kommentek a poszt alatt nagy sikerű edzőktől és játékosoktól, akik szintén nagy becsben tartják Vizicsacsit.

Peter Dun, az Evil Geniuses vezetőedzője a valaha volt legjobb „weakside toposnak” nevezte, valamint azt is külön kiemelte, hogy kevés nála jobb sakkozót ismer a játékosok között. Egy igazi stratéga volt, aki mindig készen állt meglepni a világot egy-egy Poppy, vagy Cho’Gath pickkel.

Természetesen Csacsi is látta a neki szánt üzenetet, így nem volt rest válaszolni sem. Sajnos nem azt írta, hogy visszatér barátja mellé, de mondhatjuk, hogy a remény hal meg utoljára. Nem igaz?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×