A Call of Duty: Mobile első mythic fegyvere holnap érkezik a játékon belüli boltba – jelentette be ma az Activision. Azt azonban nem árulták el, hogy mennyibe fog kerülni.

A Fennec ebben a szezonban jelent meg és a battle pass 21. szintjén érhető el. Ennek a fegyvernek van az egyik legmagasabb fire rate-je, ezen felül pedig sokféle módon testre szabható, ami sok különböző játékstílusban hatásos lehet.

 

A fegyver valószínűleg COD pontokon keresztül lesz megvásárolható, amelyeket csak valódi pénzzel lehet megszerezni. Bár ez csalódást okozhat a free-to-play játékosok számára, megjegyeznénk, hogy a mythic változat és a normál fegyver ugyanolyan statisztikákkal rendelkezik. A Fennec – Ascended, csakúgy, mint a játék összes többi skinje, csak és kizárólag kozmetikai frissítést kínál.

A Call of Duty: Mobile jelenleg jubileumi szezonját ünnepli, a játék egy éves lett október 1-jén. A szezon november 10-én, 19 órakor zárul. A következő seasonnek ezután 24 órával el kell kezdődnie, bár az Activision egyelőre nem árult el részleteket az új évadról.

A folyamatban lévő 11. season szuper eseményekkel telt meg az évforduló megünneplésére. Ezenkívül egy új módot is bemutatott „Cranked” néven. Nektek hogy tetszik az új skin?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×