Egy 4chan bejegyzés szerint a Watch Dogs Legion 558 GB-os csomagja szivárgott ki az internetre. A bejegyzést azóta törölték.

A nemrégiben megjelent Watch Dogs Legion ismét jó pár órára lekötötte a sorozat rajongóit. Az utóbb napokban a legtöbb streamer igyekezett végigjátszani a játékot, összességében pedig talán elmondható, hogy a játékosok elégedettek. Közben a PCGamer arról számolt be, hogy egy, a 4chan fórumán megjelent poszt szerint egy 558 GB-is fájlcsomag jelent meg az interneten,

ami a Watch Dogs Legion teljes forráskódját tartalmazza.

Ennek hitelességét több képpel is bizonyították, sőt a hackerek egy csoportja már októberben fenyegetőzött a forráskód kiszivárogtatásával. Érdekes helyzet, hogy hackerek feltörték a hackerekről szóló játékot. Ha a hír igaz, a csomag rengeteg fontos fájlt tartalmaz, ami a Ubisoft szellemi tulajdonát képezi.

A teljes forráskóddal a modderek képesek lennének jobban átalakítani a Watch Dogs Legion-t, mint általában, sőt a kalózok még könnyebben fel tudják törni a játék változatait. Ez tehát egy hatalmas kincsesbánya lehet a hackerek kezében. Érdekesség, hogy az hírt tartalmazó 4chan topicot azóta törölték.

Közben persze nem ez az egyetlen probléma a Watch Dogs Legion körül. A hibák mellett mentési probléma is felmerült, amit a Ubisoft igyekszik orvosolni.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×