Ha szeretnéd úgy játszani a Diablo 2-t, mintha a fejlesztés sosem ért volna véget, akkor ez a rajongói projekt neked való.

Jövőre, 2021-ben a Blizzard tervei szerint online BlizzCont tart, ami során talán többet hallunk majd a Diablo 4-ről. Közben a Diablo rajongók továbbra is imádják a sorozatot, a modderek pedig keményen dolgoznak az élmény fokozásán. Ha unod a várakozást, hogy most akkor lesz Diablo 2 Remastered vagy sem, akkor

a Project Diablo 2 pont neked való.

Ez az igen tartalmas rajongói mod teljes mértékben felújítja a klasszikus RPG-t, olyan szinten frissíti a játékot, mintha a fejlesztés sosem ért volna véget, ráadásul a héten indul. Ha nem gond, hogy még van pár technikai probléma, akkor már el is kezdhetsz játszani.

A Project Diablo 2, mely bár egy mod, szezonális frissítéseket tartalmaz majd. Hivatalosan november 6-én indul az első évad, Awakening néven. A béta azonban már most kipróbálható, amibe belépve segíthetsz a fejlesztőknek a jelenlegi problémák felderítésében.

Részletek a Project Diablo 2 weboldalán, ahol természetesen letöltheted a modot is.

A mod természetesen teljesen ingyenes. A cél egyébként az, hogy teljesen új, hosszútávú életet leheljenek a játékba. A mod többek között átdolgozta a skilleket és újakat adott hozzá, valamint számos egyéb játékmenetbeli tartalom érkezett. Ezek a tartalmak pedig minden hónapban frissülni fognak.

Közben a Diablo 4 megjelenése még mindig nem ismert. Reméljük, hogy a BlizzConon tényleg hallunk majd róla.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×