Gyakorlatilag megölhetetlenek lettek azok a játékosok, akik be tudtak zárni egy ajtót úgy, hogy az ellenfél sehogy sem jutott át rajta.

El tudod képzelni, milyen lenne úgy Warzone-t játszani, hogy egyszer csak bemész egy szobába, becsukod az ajtót és senki ember fia nem képes bejönni oda, ahol vagy? Egyfelől szép gondolat ez a kempereknek, vagy azoknak, akik egyedül maradtak, ugyanakkor elég igazságtalan is.

Most valakik rájöttek az áthatolhatatlan ajtó megalkotásának trükkjére.

Természetesen tudjuk, hogy a kempereket a közösség nagy része nem szereti, ám arra talán senki nem számított, hogy lesznek páran, akik tökéletesítik a módszert. Ultimate kemperek rájöttek, hogyan zárják be magukat úgy, hogy senki ne tudjon rájuk törni.

Ahogy arról már korábban írtunk, létezik egy régi trükk, amivel az ajtóba állva megakadályozhatjuk az ellenséget, hogy bejöjjön. Ezt azonban C4 vagy gránát segítségével könnyen át lehet hidalni. Most olyan trükköt találtak, amivel még a robbanás sem okoz gondot. Erről egyébként a YouTuber JackFrags és csapata szerzett tudomást, amikor saját bőrükön tapasztalták meg, hogy az ellenfél csapata valahogy sikeresen bekempelt egy bunkerbe. Sajnos az ajtót sehogy sem tudták kinyitni.

Az alábbi videóban 1 perc 12 másodpercnél látható a jelenet.

 

Sajnos azt, hogy milyen trükköt alkalmaztak a kemperek, azt nem lehet biztosan tudni. Valószínűleg valamilyen ajtó glitch lehet. Még az is előfordulhat, hogy a bent lévők részéről nem szándékos volt a dolog, csak ők is belefutottak egy játékhibába. Kár, hogy a Warzone-ban nem lehet visszanézni a meccset.

Te találkoztál már hasonlóan kinyithatatlan ajtóval a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×