A népszerű Fortnite videós, SypherPK rávilágít arra, hogy mitől lett pay-to-win a legújabb csákány a játékban.

Ali ’SypherPK’ Hassan arról ismert, hogy ha lehet, mindenről videót készít, ami a Fortnite-ban történik. A videók témája gyakran pedig egy-egy fegyverrel, itemmel kapcsolatos vita. A videós figyelmét nemrégiben egy új csákány keltette fel.

Úgy tűnik, hogy a Bash Burner eléggé pay-to-win lett.

Nos, a nemrég megjelent Bash Burner pickaxe egy fa baseball ütő, aminek kétharmada le van égve. Két kis ága pedig egy helyen még lángol is. Valóban nem az egyik legszebb csákány, de ez csak megtévesztés. A Bash Burner jelenleg a legerősebb csákány.

 „Gyorsabb, mint a többi csákány. Tesztelve és bizonyítva” – mondta SypherPK.

 

A youtuber videójában azt mutatja be, hogy a csákány gyorsabban mozog, mint a többi pickaxe. Ez azt jelenti, hogy valóban hatékonyabban tudunk vele nyersanyagot farmolni, mint bármi mással. Természetesen nem ez a leghibásabb, vagy legigazságtalanabb elem a játékban, ettől függetlenül előnyre tehet szert a használója.

„Természetesen nem ez a legerősebb cucc, ami csákányként megjelent a játékban, mint pay-to-win. Korábban is volt ilyen” – tette hozzá.

SypherPK természetesen a hírhedt Star Wandra utalt, amely korábban 56 sebzést okozott minden lendítéskor, és gyorsabban mozogtak a játékosok, amikor a kezükben volt. Ez persze csak két napig tartott, aztán eltávolították a játékból.

Szerencsére a Bash Burner csákány nem ennyire OP, de azért nem rossz. Amíg a fejlesztők ez nem javítják, addig bizony a külön megvásárolható eszközzel előnyhöz juthatunk.

Neked már megvan?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×