Hamarosan véget ér a FIFA 21 Rulebreakers promóciója, amely még egy utolsó SBC-t tartogatott számunkra. Denayer lapja erősítés lehet egy-két csapat számára.

Hamarosan véget ér a FIFA 21 halloweeni promóciója, amely a közkedvelt lapok mellett újdonságokat is hozott. Az eseményt egy francia ligás védővel zárjuk, akinek az értékei és ára is elég baráti lett. Íme Denayer Rulebreakers lapja.

Az elkészítéséhez két 84-es csapatra lesz szükségünk és egyik csapathoz se kell Inform lapot használnunk. A jelenlegi piaci értékek mellett egy nagyjából 60 ezer zseton környékére tehető mind a két platformon. Ár-érték arányban mindenképp egy jó lapot kaptunk.

Statisztikáira egyáltalán nem lehet panasz. Medium és High Workrate mellett 2 csillagos SM, valamint 3 csillagos WF-et kapott. Pace értéke jó, ami idén ugye nagyon fontos a középvédőknél. Ha akarjuk, ha nem, azért az ellenfeleink nagy része szereti a kontrákat és a futóversenyeket. Befejezési értékei gyengék, de nem középcsatárt akarunk vele játszatni. Rövid passzai jók, hosszú passzai elfogadhatóak. Balance és Agility kombója Varane-hoz hasonlóan alacsony. Védekezési és erőnléti statisztikái viszont igen masszívak.

Mindenképp egy Shadow chemyt csapnék rá, hiszen a plusz Pace és védekezési statok nem jönnek rosszul. Beépítési opcióink bőven akadnak, viszont szélső védő tekintetében azért kevesebb az opció a Ligue 1 keretéből.

Mit ajánlok? Mindenképp egy jó erősítés a viszonylag kezdő csapatok számára. Ha esetleg  Depayt használsz, valamint Courtoist a kapuba, akkor még a beépítését is könnyen meg tudod oldani. Esetlegesen, ha WL-re egy cserehátvédre lenne szükséged a hosszabbításra, akkor is remek addició lehet.

Összességében tetszik ez a Delaney lap. Cserepadra mindenképp elfér főleg, mert nagyon sokszor elfáradnak a védőim és a friss játékosok ellen sokat számíthat.

Te kiszeded Denayer lapját?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×