A Fortnite aktuális szezonja szakított a játék standardjaival és a története során először, egy hatalmas kollaborációt hozott el a rajongóknak.

A Fortnite aktuális szezonja szakított a játék standardjaival és a története során először, egy hatalmas kollaborációt hozott el a rajongóknak. Ráadásul nem is akármilyet, a Marvel képregényes univerzummal sikerült összemosni a híres Battle Royale-t.

Innentől kezdve tehát kánon a két világ párhuzamos létezése. Az összefogást egy krízishelyzet sürgette, ugyanis Galactus úgy döntött, fel akarja falni a Fortnite világot. Ezt természetesen a Marvel szuperhősök nem szeretnék hagyni, így a Fortnite karakterekkel karöltve azon ügyködnek, hogy megállítsák a galaktikus entitást.

Amióta elkezdődött a szezon, a Battle Pass karakterek mellé további híres Marvel alakok érkeztek a játékba. Már megvásárolható volt Penge, vagy éppen Ezüst Utazó is az Item Shopból. De a leakek szerint hamarosan érkezhet Szellemlovas és Venom is.

Utóbbi ráadásul már olyan szinten megpihen a kliensben, hogy Hypex már azt is meg tudta mondani, hogy melyik létező Outfit modelljére lesz ráhúzva a skin.

Ha kedveled a nagydarab, erős karaktereket és Brutus az egyik kedvenced a korábbi Battle Pass-ből, most biztosan örülni fogsz. Hypex szerint ugyanis Venom akkora lesz, mint a szóban forgó Chapter 2 Season 2 ügynök.

Mindez annyira nem meglepő, elvégre ha valaki képben van, akkor az tudja, hogy Venom mindig is hatalmas testtel rendelkezett. Nem hiszem, hogy sok kompetitív játékos fogja használni, ugyanis az átlagnál több látóteret takar majd ki, viszont szórakozáshoz tökéletes lehet majd Venom Outfitje.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×