A Secretlab a Riot és a League of Legends együttműködésében két K/DA gamer széket dob piacra, a hamarosan megjelenő kislemez alkalmából.

Úgy látszik, hogy a Secretlab Omega és Titan széke gyakorlatilag mindenre alkalmas. Értem ezt úgy, hogy azon túl, hogy a két szék valóban kényelmes és praktikus, jó minőségű termék lett, gyakorlatilag bármilyen mintával eladható. Nem is olyan rég készültek el a World of Warcraft változatok, most pedig a League of Legends K/DA csapata van soron.

Íme, a K/DA All Out Edition gamer székek.

 

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy a K/DA csapatának új dala, az új hős, Seraphine kollaborációjában nemrég debütált. A MORE című dalt máris több mint 17 millióan nézték meg. November 6-án jelenik meg a csapat kislemeze, All Out címmel, ehhez készültek most az All Out gamer székek is. A kislemez az alábbi dalokat tartalmazza majd: Baddest, More, I’ll Show You, Drum Go Dum, Villains.

Ha te is szereted a League of Legends dalait, illetve a K-popot, akkor biztosan tetszeni fog a Secretlab Omega és Titan K/DA tematikájú széke is. Fontos tudni, hogy a Secretlab Omega a 2020-as év legjobb gamer székének lett megválasztva, függetlenül attól, hogy milyen mintát kap. Nagyon minőségi anyagból készül, és rendkívül tartós. A Titan az Omega nagyobb testvére.

A K/DA logóval és mintával ellátott székek hamarosan előrendelhetők lesznek a Secretlab weboldaláról. Egyelőre az All Out Edition pontos ára nem ismert, de az alap Omega 419 dollárba, a Titan pedig 459 dollárba kerül.

Te szeretnél ilyen széket?

Az új dalt hallottad már?

Megérkezett a K/DA csapat és Seraphine közös produkciója – Íme a MORE

×