Új előzetes érkezett a World of Warcraft: Shadowlands kiegészítőhöz. A Blizzard ráadásul ledobta az atomot is, új megjelenési dátumot is mutattak.

Kellemetlen hírt közölt pár héttel ezelőtt a Blizzard. El kellett csúsztatniuk a Shadowlands kiegészítő megjelenését. A játék ugyanis nem volt olyan állapotban, hogy élesíteni tudták volna.

Hemzsegett a bugoktól, a tesztelésben résztvevő játékosok visszajelzései alapján nem volt hű az új ciklus a játék hírnevéhez. S minél közelebb kerültünk a megjelenés napjához, annál biztosabb lett, hogy itt drasztikus lépésekre lesz szükség.

Még a Pre-Patch megjelenése is eltolódott, ugyan tény csak pár nappal. Viszont az új tartalmak már megint annyi embert csábítottak vissza a játékhoz, hogy a szerverek megnyekkentek a nyomás alatt. Az új tartalmak megjelenésének napján a World of Warcraft alig volt játszható. Na meg egy halom hiba is bekerült a rendszerbe, pontosan olyanok, amelyektől tartott a közösség.

A Blizzard tehát nem tehetett mást, határozatlan időre eltolták a Shadowlands megjelenését.

Csupán annyit lehetett tudni, hogy nem szeretnék 2021-ig halasztani a kiegészítő megjelenését, így a fejlesztőcsapat fokozott munkatempóban állt neki a hibák foltozásának.

 

Tegnap (október 29.) este viszont érkezett egy Story Trailer a Shadowlands-hez, ami vázolja az új kiegészítőben várható történetet. Több ismert karakter is felbukkan, megszólal Sylvanas, Anduin, valamint jó pár új, fontosabbnak tűnő karaktert is láthatunk akció közben.

Ám nem ettől volt igazán hírértéke az előzetesnek. Hanem amiatt, mert az utolsó képkockában egy új megjelenési dátum is felbukkant. A Blizzard most november 23-ra tervezi a premiert.

Ez a magyar játékosoknak csalóka lehet egy kicsit a gyakorlatban. Fontos ugyanis figyelni az időzónákat. A Blizzard ezzel is segített, egy hivatalos világtérképen ábrázolták a kiegészítő várható megjelenését, régiókra lebontva. Az előzetesben ugyan 23-a látható, nálunk viszont csak 24-én lesz játszható legkorábban a cím.

Reméljük, ezúttal tényleg megérkezik!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×