Ismét szomorú híreket kapunk a Ubisoft régen bejelentett játékairól. Úgy tűnik, két címre is többet kell várnunk, mint gondoltuk.

Bármennyire is szomorú hír, a Ubisoft két játékának megjelenését is csúsztatta. A hírek szerint mind a Far Cry 6, mind a Rainbow Six Quarantine a Ubisoft következő pénzügyi évére tolódott, ami azt jelenti, hogy csak 2021 április 1. után jelenhetnek meg.

A kiadó szerint mindkét cím valamikor jövő év április és szeptember között várható.

 

Erről egyébként Yves Guillemot, a Ubisoft vezetője számolt be egy sajtóközleményben, arra hivatkozva, hogy a csúszás oka a koronavírus-járvány és annak nehézségei. A Far Cry 6 megjelenési dátumát eredetileg 2021. február 18-ra tűzték ki, a Rainbow Six Quarantine viszont nem rendelkezett konkrét megjelenési dátummal. Megjelenését ebben a pénzügyi évben tervezték, valamikor 2021. március 31. előtt.

A Ubisoft a jelen pénzügyi évben olyan játékokat dob piacra, mint a Watch Dogs Legion, a Just Dance 2021, az Assassin’s Creed Valhalla és az Immortals Fenyx Rising. 2021 első negyedévében a Prince of Persia: The Sands of Time remake is érkezik.

Ezek szerint sajnos a Far Cra 6 és a várva várt Rainbow Six Quarantine megjelenésére még jó sokat kell várunk.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×