Új szivárgások arra utalnak, hogy a Fortnite 5. évadában egy friss „játékon belüli” item jelenik meg, melyet vasárlásra lehet majd használni.

Hamarosan elérkezünk a Fortnite negyedik szezonjának a végéhez, így nem meglepő, hogy a rajongók máris azt figyelik, mi várható a következő szezonban. Persze az Epic Games tervei szerint nagyjából sejthető, hogy milyen irányt vesz majd a történet, szivárgások szerint egy meglepő újítás is meglepetést okozhat a játékban.

Adatbányászok szerint egy új fizetőeszköz érkezik a játékba, mely szó szerint in-game.

A Twitteren az adatbányász, Hypex arról adott nemrég hírt, hogy egy úgynevezett „Wad” nevű elem/fizetőeszköz kerül be, mely szó szerint in-game. Ez azt jelenti, hogy a meccsen belül lehet megszerezni azt, vagyis része lesz a lootolható holmiknak. Ezek különböző mennyiségben jelenhetnek meg a ládákban és széfekben. Egyelőre mivel szivárgásról van szó, nem sokat lehet tudni róla, de elképzelhető, hogy hasonló itemről van szó, mint a Call of Duty: Warzone esetében a pénz.

Ott a játékosok pénzt gyűjthetnek a meccsek során, melyet a Buy Station-nél tudnak elkölteni különböző eszközökre. Ez persze egyelőre nem hivatalos, de nem lenne rossz ötlet a játékban valamilyen hasonló rendszer bevezetése.

Ha mindez igaz, akkor az Epic Games valami olyasmit tervez, mint amit a Warzone játékosok már olyan jól ismernek. A meccsek alatt pénzt gyűjtenek, majd elköltik őket fejlesztésekre, és a meghalt csapattársak újjáélesztésére.

Vajon erre lesz jó a Fortnite-ban a Wad is?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×