Új előzetest kapott a hamarosan mobilokra, s később konzolkora is megjelenő League of Legends: Wild Rift. A Riot megint minőségi munkát végzett.

Már tényleg egyre közelebb kerülünk ahhoz a ponthoz, amikor a Riot Games szélesebb körben is elérhetővé teszi a League of Legends mobilos verzióját. A később konzolokra is érkező Wild Rift jelenleg már egy szűkített tesztidőszakát éli.

Viszont ha nem vágja keresztbe semmi a fejlesztők számításait, decemberben Európában már elindulhat a nyílt béta. Az USA-nak még ugyan várnia kell egy kicsit, oda 2021 elejére datálták a premiert.

Ám addig, amíg várunk, a Riot Games szerencsére elszórakoztat minket. Néhány órával ezelőtt megjelent egy hivatalos előzetes a Wild Rifthez, amiben több ismert karakter is felbukkan. Többek között Lux, Teemo, Yasuo, Blitzcrank, Ahri, Braum és Jinx is feltűnik. Utóbbi az egyik főszereplő, aki csapatot verbuvál maga köré, hogy harcba szálljon a Riften az ellenfél csapattal.

 

A videó hozta azt a minőséget, amit a Riot Games az elmúlt években „minimumként” kitűzött magának célként. Vagyis bőven a legjobb minőségű előzetesek közé sorolnánk a Wild Rift kedvcsinálóját is. Ezek után már tényleg tűkön ülve várjuk a hivatalos Netflix sorozatot, az Arcane-t.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×