Egy Call of Duty hiba megakadályozza, hogy egyes játékosok teljesítsék a Warzone egyik jutalmat ígérő kihívását.

Nem is olyan rég írtunk róla, hogy annak ellenére, hogy a Call of Duty: Warzone – Haunting of Verdansk eseménye rendkívül népszerű a játékosok körében, sajnos nem mentes a hibáktól sem. Mindamellett, hogy a játékosok rengeteg vizuális, teleport és egyéb hibát fedeztek fel, sajnos a jutalmakat tartogató kihívások sem működnek minden esetben kifogástalanul. Nem csak a Trick or Treat ládák kinyitásának regisztrációjával van gond.

Néhány játékos az Operator Gaz challenge jutalmát sem tudják begyűjteni.

A Redditen City_of_Wolves nemrég arról számolt be, hogy annak ellenére, hogy megcsinálja a kihívásokhoz szükséges feladatokat, a rendszer nem regisztrálja a sikert, így sajnos nem is tudja megkaparintani a jutalmat. Az lenti kihívás során háromszor kell Gaz-ként nyernünk a Gulagban. Vannak, akik többször is teljesítették már a kihívást, jutalom akkor sincs.

Kép: Reddit

A kommentek alapján a játékosoknak több elmélete is van arra, hogy ez miért lehet. Van, aki egy régi, még az esemény előtt megjelent hibára gyanakszik, mások kifejezetten a Haunting of Verdansk frissítést okolják.

Egy feltételezés szerint a dolog hátterében egy modellhiba is állhat. Néha ugyanis előfordul, hogy a játékos operátora a repülőből való kiugrás előtt indokolatlanul egy mások operátorra vált. Ha a játék ilyenkor nem csak skinváltozást regisztrál, akkor nagy az esély arra, hogy a játék a kihívás eredményeit is figyelmen kívül hagyja. Volt, aki azt írta közben, hogy ez a hiba a Gaz bundle első kiadása óta fennáll. Az egyetlen megoldás a Gaz skin megvásárlása.

Egyelőre teljes magyarázat nincs, csak csalódott játékosok, akik nem tudják teljesíteni a kihívást.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×