Sajnos a rendkívül szórakoztató Haunting of Verdansk esemény sem mentes a hibáktól. A jutalmakat osztogató ládákkal van némi gond.

Nagyon izgalmasan telik a Call of Duty: Warzone nemrég indult eseménye. A Zombie Royale játékmód új kihívásokat tartogat, rengeteg rémisztő lehetőséggel a harcok során. Az egyik legfontosabb friss kihívássorozat a Trick or Treat – Csokit vagy csalunk kifarmolása, amiről már írtunk egy jó hosszú összefoglalót.

Úgy tűnik azonban, hogy egy beígért jutalmat mégsem kapnak meg a játékosok.

Lássuk be: a pályán elrejtett különleges ládák farmolása nem egy egyszerű feladat. Bár a játék mindenféle extra jutalomban részesít, előfordul, hogy a láda nem csokit (jutalmat) tartalmat, hanem csal, vagyis ijesztő anomália hozza ránk a frászt.

Az egyetlen vigasz, hogy miután sikeresen kifarmoljuk mind a 16 egyedi kozmetikai kiegészítőt, ajándékba kapunk egy Pumpkin Punisher Grau blueprintet (fent). Vagyis csak kapnánk, ha nem lenne bugos a rendszer. Az utóbbi időben ugyanis többen arról számoltak be, hogy a kihívás teljesítése ellenére nem kapják meg az említett bónusz jutalmat.

Az egyik játékos jelentette a problémát Joe Cecot-nak, az Infinity Ward fejlesztőjének is. Bár Cecot azt mondja, hogy megpróbálják megkeresni a hiba okát, közben azt tanácsolja mindenkinek, hogy találják meg még egyszer a ládákat, hátha mégis hiányzik valami.

Kissé elkeserítő tud lenni, amikor az ember nagy nehezen teljesíti a kihívást, aztán nincs jutalom. Cecot szerint hamarosan mindenki megkapja a jutalmat, javítják a hibát. Csak azt nem lehet tudni, hogy mikor.

Nálad pörög a hétvégén a Warzone?

Nem minden láda rejt csokit – Warzone Haunting chest helyek és jutalmak

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×