A League of Legends egyik legközkedveltebb támogatója kaphat módosítást a League of Legends 11. előszezonja során. Az ok természetesen az új tárgyrendszer.

A League of Legends játékosok hamarosan újra kell, hogy tanulják a híres játékot, ugyanis a Riot Games teljes mértékben átalakítja a tárgyrendszert. A 11. szezonra jót fog tenni a MOBA szavatosságának, bár ilyen téren mindig jó érzékkel nyúlt bele a formulába a fejlesztőcsapat.

Ám ez az átrendezés még bőven tartalmaz felderítetlen területeket. Lehetséges, hogy sok mindent a PBE-nek köszönhetően már átlátnak a Riotnál, viszont egyértelmű, hogy az éles szerveren tapasztalt eredmények lesznek a mérvadóak. Valószínűleg több karakter fog változásokon átesni jövő januárig.

Ilyen lehet többek között Soraka is. A támogató rettentően erős gyógyítással rendelkezik, viszont az új rendszerben a Grievious Wound effekt is megerősödik/megváltozik. A fejlesztők még nem biztosak abban, hogy Soraka átvészelheti mindezt, így készenlétben állnak egy esetleges változtatásra. Mindezt a League of Legends Reddit fórumon Meddler jelentette be.

Részleteket még nem hallhattunk, de ha változásokat igényel majd az új helyzet, valószínűleg nem csupán egy-egy staton fognak módosítani a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×