A Death Stranding után sincs megállás, hiszen a mester máris új játékán dolgozik. Úgy tűnik, a fejlesztés már el is kezdődött.

A Death Stranding megjelenése után a közönség reakciója igen vegyes volt, mégis sokan kíváncsiak voltak arra, vajon Kojima milyen játékkal áll elő legközelebb. Persze egy-egy interjúban ő maga is beszélt a terveiről, ám semmi nem volt biztos. Mostanáig.

Hideo Kojima új játékának fejlesztése ugyanis megkezdődött.

 

Hideo Kojima

Persze gondolom, mindenki arra kíváncsi, hogy milyen típusú játékon dolgozik a mester. Vajon egy új Death Stranding jön, vagy az a bizonyos horror, amiről Kojima azt mondta, hogy minden idők legfélelmetesebb horrorjátéka lesz?

Ludvig Forssell, a Kojima Productions zeneszerzője nemrégiben azt írta a Twitteren:

„Idén az első „COVID-felvétel ”(egy nem nyilvános projekt számára). Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.”

A mellékelt képen jól látható egy zenei próba, melyen a háttérben (elvileg) maga Kojima is látható. Ez arra utal, hogy a Kojima Productions következő játékának zenei anyaga készül épp. Ez természetesen rögtön arra késztette a rajongókat, hogy elkezdjenek találgatni: mi lehet az a nem nyilvános projekt.

Miközben sokan ezen agyaltak, a Kojima Productions hivatalos Twitter oldala is megerősítette, hogy egy új projekt van folyamatban, amihez ráadásul alkalmazottakat keresnek a tokiói stúdióba. Többek között programozót, játéktervezőt, hangmérnököt, írót, projektmenedzsert keresnek.

Tudva, hogy Hideo Kojima mennyi időt szán egy-egy fejlesztésre, valószínű, hogy a most még be nem jelentett játék még évekig készül majd. Bár jól tudjuk azt is, hogy Kojima a megjelenés előtt évekkel szeretni felfedni, hogy mivel készül.

Lényegében tehát most már biztos, hogy a Kojima Productions már a következő játékon dolgozik. Csak idő kérdése, hogy bejelentsék, hogy pontosa mi lesz az.

Te minek örülnél? Egy új Death Stranding-nek? Egy horrornak? Egy új Silent Hill-nek?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×