A Sucker Punch számára valószínűleg elég nagy siker volt a nyáron megjelent Ghost of Tsushima, hiszen a co-op mód után jöhet is a második rész.

Az idén nyáron megjelent elképesztő világot és grafikát elénk táró Ghost of Tsushima valószínűleg minden PS4 felhasználót lenyűgözött. Aztán egy időre el is felejthettük, ám a napokban elindult egy online co-op mód, ami során haverokkal vethetjük bele magunkat a kaszabolásba. Tartalom tehát van a játékban még, ám úgy tűnik, hogy

a Sucker Punch már tervezi a folytatást.

Erre egyébként egyelőre csak a Sucker Punch Productions új állásajánlata alapján következtetünk, a stúdió ugyanis új alkalmazottakat keres. A szóban forgó állás a stúdió központjában üresedett meg, jelenleg Narrative Writert keresnek.

Jól tudjuk, hogy a Sucker Punch a Ghost of Tsushima mellett az Infamous sorozatról is ismert. Ám az állás leírása talán azt jelenti, hogy egy újabb nyílt világú játék készül, ismét Japánban. A leírás szerint ugyanis az új alkalmazott „csatlakozik az írók csapatához, segít megalkotni szövegeket, leírásokat és párbeszédeket, egy nyílt világú történetet dolgoz ki más tervezőkkel együttműködve”. Ami miatt megkérdőjelezhetetlen, hogy egy új, Japánban játszódó játékról van szó, az a plusz készségek felsorolásánál látható.

Előnyt jelent ugyanis a jelentkezőnél, ha ismeri a feudális Japán történetét.

Emiatt bizony tényleg úgy fest, hogy a lopakodó szamuráj története folytatódik. Bár valószínűleg a fejlesztés még nem indult el, a Ghost of Tsushima 2 már tervben van. Ha tippelnünk kéne, valószínűleg még éveket kell várni a játék megjelenésére, ám talán jó hír, hogy addigra az új generációs PS5 rendszert is jobban ki tudják majd használni.

Szeretjük a Japánban játszódó, kardozós történeteket, szóval nincs ellenemre a Ghost of Tsushima 2. Jöhet!

Apropó, a tesztünket olvastad már?

A becstelen szamuráj története – Ghost of Tsushima teszt

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×