A PUBG Corp. bejelentette, hogy módosítja a botok gyakoriságát konzolon, ami arra utal, hogy ismét egyre többen játszanak. De csak Paramo miatt?

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben sokszor lehetett arról hallani, hogy nem megy jól a szekér, a PlayerUnknown’s Battlegrounds fejlesztői továbbra is sorra hozzák az új tartalmakat. Nemrég a tesztszerveren kipróbálható volt az új pálya, Paramo is, ami október 21-én kerül be az éles játékba PC-n, október 29-én pedig konzolokon.

Úgy tűnik, egyre jobb a helyzet, hiszen a fejlesztők módosítanak a botok arányán a konzolverziókban.

 

Az év elején a PUBG Corp. bevezette a botokat a PC-n és konzolon is, azzal a céllal, hogy az unranked mérkőzéseken segítsék a játékosokat a célpontok keresésében. Természetesen nyilvánvaló, hogy a valós cél inkább az, hogy a lobby-k valamelyest ki legyenek töltve, és elinduljanak a meccsek, hiszen akkoriban igen kevesen játszottak. A hiányzó helyeket mesterséges botokkal töltötték ki.

Most viszont úgy fest, vissza lehet fogni a botok arányát, bizonyos szinteken és legalábbis konzolokon. Ahogy arról a fejlesztők hírt adtak a Twitteren, a botok már nem jelennek meg, ha a „matchmaking queue egészséges”. Bármit is jelentsen ez. Azt is hozzátették, hogy az alacsonyabb MMR mérkőzések természetesen továbbra is botokkal lesznek feltöltve. Továbbá figyelemmel kísérik a játékot, és ha kell, ismét átalakítják a botok helyzetét a játékban.

Mivel a 9. évad indulása és Paramo megjelenése óta ismét kezdenek visszatérni a játékosok, talán ezért lett a matchmaking során jobb a helyzet, ami miatt kevésbé van szükség a botokra. Persze, hogy a következő időszak mennyire marad stabil ezen a téren, az kérdéses. Most viszont úgy látszik, hogy a friss tartalmaknak helye van a PUBG-ben. Talán az új pálya miatt visszatérnek annyian, hogy egyáltalán ne kelljen botokat használni?

Nos, meglátjuk…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×