Rengar a League of Legends közkedveltebb karakterei közé tartozik. Mindezt annak köszönheti, hogy hihetetlenül erős tud lenni. Ám sajnos nem most…

Sajnos a League of Legends játékosoknak nem idegenek a játékbeli bugok. Félreértés ne essék, a Riot Games fejlesztése bőven a jobb játékok csoportját erősíti ebben a kategóriában, szerencsére nem kell naponta beszámolni kritikus hibákról.

Pár nappal ezelőtt Rakan kapott egy gyorsjavítást, mert az Ultija nem rendeltetésszerűen működött. A Charm lényegében semmit sem ért, az effekt alá helyezett ellenséges hősök szabadon tudtak mozogni. Ezt szombat hajnalban javította a Riot, s már úgy működik a karakter, ahogyan azt eltervezték anno.

Felbukkant viszont egy másik hiba is a 10.21-es ciklusban. Ezúttal Rengar került reflektorfénybe, ugyanis jóval gyengébb, mint papíron lennie kellene. A felerősített Q képessége jelenleg képtelen kritikus sebzést okozni, ami valljuk be meglehetősen szignifikáns a karaktert ismerve.

Rengar’s Empowered Q ability is unable to crit. from leagueoflegends

 

A normál Q és auto attack tud kritikusat csapni, ám valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a passzívval felerősített verzió képtelen. Ezt többen le is tesztelték, s már a Rengar Mains és a League of Legends Reddit fórumokon is született a hibáról poszt.

„Még egy Rengar bug. Valószínűleg az én hibám ez is. Megyek és sírás közben kijavítom.” – Riot August

A Riot Games egyik vezető fejlesztője, August reagált is az egyik alá, megnyugtatott mindenkit, hogy tisztában vannak a hibával és már dolgoznak a javításon. Valamint viccesen hozzátette, hogy valószínűleg mindez az ő hibája és elnézést kér érte.

Ha tehát Rengar mostanában nem osztott a kezed alatt annyi sebzést, mint korábban, ne magadban keresd a hibát, a hős szédült meg egy kicsit, de már úton a gyógycsomag.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×