Természetesen a Call of Duty: Black Ops Cold War Open Beta sem mentes a különös hibáktól. Lesz mit javítania a fejlesztőknek.

Az eddigi visszajelzések alapján igen vegyes a Call of Duty: Black Ops Cold War fogadtatása. Tény ugyanakkor, hogy jelenleg az Open Beta jóvoltából csak a játék egy részét láthatjuk, a Treyarch azon belül is fokozatosan vezette be az újdonságokat. A béta időszak ugyanakkor nem csak a játékot hivatott bemutatni, de célja az is, hogy a kritikus hibákat javítsák a játék megjelenéséig.

Hibából pedig úgy tűnik, van bőven a játékban.

A Call of Duty franchise egyik alappillére a pályatervezés, hiszen egy-egy map minősége gyakran jobban hozzájárul az élményhez, mint bármely más tényező. Ha egy pálya jól van felépítve, a játékosok szeretni fogják a játékmenetet. Ennek persze az ellenkezője is igaz lehet, főleg ha olyat tapasztalunk, mint amit egyes játékosok a béta alatt. Nagy esély van most ugyanis arra, hogy a játékosok átjutnak a falakon, tisztességtelen előnyhöz jutva.

Wall glitch spot on Moscow from r/blackopscoldwar

A visszajelzések alapján szinte az összes pályán tapasztaltak hasonló anomáliákat a játékosok. Egyesek ki is használják a pályahibákat, belépnek a falak belsejébe, és onnan lövik a mit sem sejtő ellenfeleket.

Guy Using an Inside-Wall Exploit on Armada from r/blackopscoldwar

Jó hír viszont, hogy a Treyarch valószínűleg a béta után kielemzi a különböző hibákat és javítani fogják azokat. Persze nem ez az első Call of Duty, ahol hasonló textúrahibák fordulnak elő, bár egy valószínűleg 2020-ban nem vigasztal senkit.

A Call of Duty: Black Ops Cold War Open Beta még holnap estig tart, addig viszont nem árt a falak mentén óvatosan haladni. Reméljük, hogy november 13-án, a játék megjelenésekor már nem lesznek ilyen jellegű gondok.

Neked hogy tetszik a Cold War az eddigiek alapján?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×