Egy furcsa anomália következtében a Call of Duty: Warzone játékosok észrevették, hogy a dobókés valamiért egy nagy piros gomb.

A Call of Duty: Warzone történetében több bosszantó hibával találkoztunk már, de persze vannak/voltak olyanok is, melyek igazán viccesek. Ilyen volt például az, amikor a földön a fegyver kutyává változott, majd vissza. Most is valami hasonló történik.

A földön heverő dobókés valamiért egy nagy piros gombként jelenik meg.

A nagy piros gomb általában két dolgot jelent. Vagy valami, amit semmi esetre sem szabad megnyomni, vagy pedig mindenképp meg kell nyomni. Hogy mikor melyik, az filmtől és történettől függ. A Warzone-ban azonban a gomb nem menti meg a világot és nem indít el semmilyen önmegsemmisítő rendszert. Egyszerűen csak a dobókés álcázza magát így.

Kép: Reddit

A vizuális jelenség ugyan nem befolyásolja a játékmenetet, de mivel ezt a piros gombot korábban még nem lehetett látni, máris leindultak a spekulációk, hogy vajon honnan bukkant fel?

Egy elmélet szerint a gomb Verdansk számos bunkerének egyikéből származik. A Black Ops Cold War rejtvényvadászat során felfedeztek egy nukleáris rakétát, a gomb pedig talán része lehet annak a konzolnak, ami elindítja.

Természetesen ha az eszközt a földől felvesszük, akkor késsé változik. Csak a földön gomb. Ledobva újra gombbá változik. Persze nem ez az egyelten elem a játékban, ami egy-egy hiba miatt képes alakot váltani.

Kép: Reddit

Sok rajongó úgy véli, hogy a gomb csak egy alapmodell, melyet a fejlesztés során használtak, és véletlenül jelenik meg így a kés. Egy javítás során valószínűleg javítani fogják a hibát. Hogy mikor? Majd…

Te megnyomnád a nagy piros gombot?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×