A Black Ops Cold War Fireteam multiplayer módjának új videója alapján úgy tűnik, hogy ilyen lehet majd a Call of Duty Warzone új harcmezeje.

Amikor az Activision korábban megerősítette, hogy a Call of Duty: Warzone a Modern Warfare után is folyamatosan frissülni és fejlődni fog, sokan azt feltételezték, hogy a Black Ops Cold War jóvoltából egy teljesen új mapot is kapunk. Vagy legalábbis hatalmas változások várhatók a jól ismert pályán.

Most egy olyan előzetes jelent meg, ami talán ebbe nyújt bepillantást.

 

Nemrég ugyanis hivatalosan is megjelent a Call of Duty: Black Ops Cold War Fireteam: Dirty Bomb multiplayer játékmódjának előzetese. Ez alapvetően nem is lenne érdekes a Warzone szempontjából, ám a játékmód számos funkciója és menete megegyezik a battle royale mód funkcióival.

Rögtön az első pont, hogy itt is repülőből ugranak ki a játékosok, ejtőernyőt nyitnak és így érkeznek a mapra.

Ugrás közben minden teljesen olyan, mint a Warzone esetében:

Ezen kívül a mindez összecseng egy korábban adatbányászok által talált mappal. Akkor a fájlt „wz_startscreen” néven találták meg, és két nagyméretű Fireteam mapot mutat be, még azok bejelentése előtt.

Possible new Warzone map from r/blackopscoldwar

Ezek alapján most azt feltételezik, hogy a funkcióiban nagyon hasonló játékmód talán a Warzone új terepének előjele. Persze elég merész lenne ennyi alapján ezt kijelenteni, mindenesetre érdemes rajta elgondolkozni. Legalábbis abból a szempontból, hogy Verdansk után milyen lenne egy vadregényes csatatér.

Vegyük figyelembe azt is, hogy Verdansk nagy része több kisebb (multiplayer) mapból épül fel, így akár az is elképzelhető, hogy hasonlót tervez a Treyarch is, az új Warzone map esetében. Ez persze egyelőre csak spekuláció, szóval egyáltalán nem biztos még semmi. A korábbi szivárgások szerint lesz egy nagy nukleáris esemény, ami teljesen átalakítja a Warzone mapot, hogy az illeszkedjen a Cold War világába.

Egyre érdekesebb…

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×