Hamarosan új előadóval bővül a K/DA csapat. Az új albumuk és számuk okán egy teljesen új skinline érkezik a League of Legends-be, jönnek az ALL OUT tartalmak.

A K/DA tematika a League of Legends egyik legsikeresebb skincsaládja az elmúlt évekből. Az első hullám összes szereplője kapott már Prestige Skint, s most a világbajnokság végén egy újabb fellépésre készülnek.

Seraphine megjelenésével párhuzamosan visszatér a K/DA banda, ám nem a megszokott formában. Ahri, Akali, Evelynn, Kai’Sa, s újonnan Sera is, a legújabb klipjük stílusában fognak fellépni. Ennek pedig nyoma lesz a League of Legends-en belül is.

 

A nyáron megjelent egy új K/DA szám, a „THE BADDEST”. Ezt megünnepelvén a pár héten belül megjelenő ALL OUT tartalmak speciális Chromákat fognak kapni. A Chromák a nyári zenei videó stílusát fogják idézni.

 

Egy ekkora esemény biztosan nem múlhat el Prestige tartalom nélkül, ezt a Riot Games is jól tudja. A legújabb hullám alanyai közül is kiemelkedik majd egy, aki nem lesz más idén, mint Kai’Sa. Az ALL OUT skinek közül tehát Kai’Sa kapja majd meg az aranyozott stílust először, amit legkorábban október 29-én adhatunk majd hozzá a gyűjteményünkhöz.

Ugyanekkor érkezik majd Seraphine debütálása is, az új karakter Ultimate Skinje is K/DA tematikájú lesz:

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×