Örülhetnek azok, akiknek már elegük van a Modern Warfare és Warzone méretéből. Végre törölhetjük a felesleges játékmódokat a merevlemezről.

Régóta probléma a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone mérete, különösen PC-n. A rengeteg nagyméretű frissítés nyomán a közösség felháborodása odáig vezetett, hogy az Activision megoldást talált a problémára. Először konzolon vezették be, hogy a Modern Warfare játékosok eltávolíthatták a játék egy-egy elemét, hogy helyet szabadítsanak fel.

A legújabb frissítés után pedig a PC-sek számára is megjelent a lehetőség.

Kép: TheGamer

Azok számára tehát, akiknek a merevlemezén már jóval több mint 200 GB-ot foglal el a játék, van remény. A legújabb november 13-i frissítésbe végre bekerült egy fontos kifejezés: a Modify Install.

Hogyan lehet eltávolítani a Modern Warfare egyes tartalmait?

  • Először meg kell győződnöd arról, hogy a Call of Duty: Modern Warfare nem fut / frissül a háttérben.
  • Nyisd meg a Battle.net Launcher alkalmazást, és válaszd ki a Call of Duty: Modern Warfare játékot a bal oldali menüben.
  • Ezután menj a képernyő bal felső részén található opciók menühöz, majd kattints a „Telepítés módosítása” gombra (Modify Install).
  • Ezt követően nincs más dolgod, mint rákattintani a „Játék tartalma”(Game Content) elemre, és kiválasztani a „Modify Install” lehetőséget.
  • Itt láthatod azon játékelemek listáját, melyeket el lehet távolítani, ha nem akarunk vele játszani. Törölhető a kampány, a multiplayer és a Spec Ops mód is. A Warzone nem távolítható el.
  • Miután kijelölted a szükséges elemeket, már csak a „Megerősítés” (Confirm) és a „Telepítés indítása” (Start Install) gombra kell kattintani.

Rossz hír

Sajnos azok, akik inkább a multit részesítik előnyben a Warzone helyett, azok egyelőre nincsenek jó helyzetben. Sajnos a Warzone nem távolítható el külön, tehát aki nem Warzone-ozik, nem szabadíthat fel helyet. Ez azonban még mindig jobb mint a semmi, és nagy segítség lehet azoknak, akik az utóbbi időben leginkább Warzone-t játszanak.

Így némi lemezterület visszaszerezhető. Legalábbis addig, amíg nem jön ismét egy 60 gigás frissítés. Höhö…

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×