A Blizzard Entertainment és a Secretlab összefogott, hogy kiadják a World of Warcraft gamer székeket, a közelgő Shadowlands kiegészítő alkalmából.

A Shadowlands, a World of Warcraft következő nagy kiegészítőjének Pre-Patch változata végre elindult, ám kissé rossz hír, hogy a teljes kiadás még odébb van. A Shadowlands megjelenése csúszik, mivel a fejlesztők szeretnének még csiszolni a játékon. Addig is a népszerű MMO rajongói a Secretlab World of Warcraft gamer székéit is megszerezhetik.

Íme, a World of Warcraft X Secretlab gamer szék.

A nemrég bemutatott gamer székek két változatban érhetők el a Blizzard és a Secretlab jóvoltából. Az egyik a Secretlab Omega – Horda kiadás, mely pirosban úszik, a kék pedig a Secretlab Titan – Alliance kiadás, kékben. Ki hová tartozik, az alapján választhat. Természetesen a mintától függetlenül a két szék a Secretlab 2020-as Omega és Titan székváltozata.

A hivatalos bejelentés szerint a világ első hivatalos WoW gamer székeinek ára változó, mivel testreszabható funkciók alapján változik. Alapvetően viszont az Omega nagyjából 450 dollárról (kb. 140 ezer forint), a Titan 489 dollárról indul (kb. 150 ezer forint).

A limitált kiadású World of Warcraft gamer székekhez most kedvezménykupont is lehet szerezni egy kvázi verseny során, ahol a játékosok beírják, hogy melyik oldalt választják (horda és alli). Eddig több mint 58 ezer jelentkezés érkezett.

A World of Warcraft X Secretlab székek részleteit és a versenyt a hivatalos oldalon találjátok.

Neked melyik változat jön be jobban?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×