Egy újabb partijáték tartja lázban a Steam felhasználókat.

Megjelenése előtt döntött rekordot a Party Animals. Noha a játék még csak 2020 végén érkezik, a demó már szabadon játszható, ezúttal ez okozta a játék elképesztő sikerét. A kíváncsi játékosok ugyanis bepillanthatnak a Party Animals rejtelmeibe, ami nem mellesleg egy multiplayer cím, pont ahogy a neve is mutatja.

Egy ízig-vérig partijátékról van szó, ahol a barátainkat kell megtréfálni.

A cikk írásának pillanatában a Party Animals a 8. legnépszerűbb játék a Steamen. Mostanában a streamerek körében is egyre felkapottabb lett a játék, tegnap pedig már 135 453-an játszottak egyidőben a Steamcharts statisztikái szerint. Átlagosan egyébként 28 ezren szoktak a Party Animals szerverein lenni, vagyis pontosabban a Demo szervereken, a játék teljes verziója ugyanis még épp készül.

 

De mi a Party Animals mozgatórugója?

A koncepció szerint minden játékos kiválaszthat magának egy saját karaktert, a játék nevéből is sejthető, hogy különféle állatok közül választhatunk. Ezt követően pedig egy random pályára kerülünk, ahol nemes egyszerűséggel szét kell zúznunk ellenfeleinket, ami már csak azért is mókás, mert nem a világ legnagyobb faszagyerekeivel kell megtennünk mindezt, hanem kutyákkal és macskákkal. Ez persze csupán a demo, a későbbiekben további játékmódok várhatóak.

Na, hogy tetszik?

×