A Riot Games idén is megrendezi a világbajnokság során a közkedvelt tippeldét, a Pick’Emet. Jelenleg elég szoros az élmezőny, több ezren vannak még versenyben.

Vasárnap befejeződött a 2020-as League of Legends világbajnokság főtáblájának csoportköre. Kiderült, hogy melyik az a 8 csapat, amelyik megvívhat egymással a trófeáért. A negyeddöntők párosítása is megszületett, ami azt jelenti, hogy a Pick’Em tippelde is folytatódik.

A jutalmak ugyan nem változtak, de mostanra kialakult az is, hogy kik azok, akik még versenyben vannak az Alienware által felajánlott Battle Stationért. Ha többen eltalálják a végeredményt, akkor bizony a szerencse fog dönteni. Értelemszerűen nincsen több ezer ajándék gép bekészítve, így ha tömeges telitalálat lesz, a jutalom gépeket ki fogja sorsolni a Riot Games. Emellett természetesen az összes Ultimate Skin jár majd a tökéletes szelvényekért. (Igen, valószínűleg Seraphine skinje is benne lesz majd.) Bár jól tudjuk, hogy erre igencsak kevés az esély.

Összesen körülbelül 3,2 millióan szálltak versenybe a 2020-as Worlds előtt, ám jelenleg már csak 3050-en rendelkeznek tökéletes Pick’Emmel. Ami viszont érdekes, hogy mindkét ágon van egy-egy komoly döntőesélyes, így ha a papírforma győz, idén akár több telitalálat is lehet.

Pick’Em állás jelenleg

A kevésbé jól teljesítőknek is érdemes kitölteni az új Pick’Em fordulót, ugyanis ikonok, ládák, s egyéb érdekes tartalmak várják még a játékosokat.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×