Az ESPN bejelentette, hogy dokumentumfilmet készít a népszerű streamer, TimtheTatman első Fall Guys korona győzelméről. Rövidnek biztos nem lesz mondható.

A Fall Guys az egyik legnépszerűbb battle royale játék lett szerte a világon. Szakítva a megszokott zsanrákkal, itt nem fegyverekkel kell legyőzni a többi versenyzőt, hanem akadálypályák teljesítésével. Egyeseknek könnyen össze jött a győzelem, de vannak olyanok is, akik rengeteg szenvedtek a korona megszerzéséért. Közéjük tartozik a népszerű streamer, TimtheTatman is akinek az első koronaszerzéséről dokumentumfilmet is készítenek.

Bár Tim már az elsők között kezébe vehette a Fall Guyst, nagyon sokáig képtelen volt nyerni a játékban. A streamer már egyenesen mémmé vált, hiszen ilyen hosszú ideig egyik kollégájának se tartott, hogy bezsebelje a koronát. Végül, amikor a történelmi pillanat megtörtént több, mint 300 ezer néző előtt győzedelmeskedett és kivívta a fejlesztők és a többi streamer elismerését is.

Ez a történet nagyon megtetszett az ESPN csapatának és elhatározták, hogy dokumentumfilmet készítenek TimtheTatman Fall Guys kalandjáról. A streamer mellett Oliver Hindle, a Fall Guys közösségi menedzsere, valamint Nadeshot is feltűnik. Egyelőre még nincs hivatalos megjelenési dátum, de a trailert már megmutatták.

Az biztos, hogy Tim koronagyőzelme elég fontos pillanat volt a Fall Guys történetében. Ezt az örömteli utazást hamarosan mi is megnézhetjük, ahol többet megtudhatunk erről az eszeveszett futamról.

Ti néztétek élő adásban TimtheTatman szenvedését?

 

×