Egy idős férfi elképesztő kitartásáról és tehetségéről tett tanúbizonyságot, amikor hivatalosan is elérte a Rank 13-mat a World of Warcraft Classic-ban.

Egy szívmelengető történet nemrég sok játékost meghatott. A főszereplő egy 73 éves idős férfi, aki olyan sokat játszott kedvenc játékával, hogy elképesztő szintet ért el. Lám, a nyugdíjba vonulás után is el lehet érni olyan sikereket, hogy egy világ felfigyel rá.

Az idős apuka, aki elérte a Rank 13-mat.

Mielőtt belemegyünk a történetbe, fontos tudni, hogy a Rank 13 elérése a WoW Classic-ban igen nehéz. A PvP harcok során minden kill után kapunk bizonyos honor pontokat, melyek aztán meghatározzák a rankunkat. A nehézség, hogy a pontok elévülnek, szóval ahhoz, hogy folyamatosan magas rankunk legyen, folyamatosan játszanunk kell. Tehát nem lehet túl hosszú ideig gyűjtögetni. A PvP rankok közül a Rank 14 a legmagasabb, melyet nagyon nagyon kevesen érnek el. Egyesek számára szinte lehetetlen. A PvP tehát nem csak arról szól, hogy milyen jól játszunk, hanem hogy mennyit.

Nos, ez alapján tehát sejthető, hogy mennyire gamer is a fent említett 74 éves férfi.

 

„74 éves vagyok, a Cataclysm óta játszom a WoW-ot. Észre vettem, hogy mióta elkezdtem játszani, kognitív képességeim élesebbek lettek, különösen a vezetés, a vizuális reflexek, a közlekedési helyzetek felismerése terén. Ráadásul ez sokkal érdekesebb, mint a bingó” – meséli a férfi.

Az idős apuka fia szerint, aki a Redditre tette ki a történetét, most hogy elérte az új szintet, szeretne a PVP helyett Raidekhez csatlakozni. Hozzátette, hogy a Rank 13-mat teljesen egyedül érte el. Bele sem merünk gondolni, hogy ennek elérése mennyi PvP órát vett igénybe.

Ezúton is gratulálunk!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×