Egy Call of Duty: Modern Warfare játékos komoly energiát fektetett abba, hogy megpróbáljon megölni egy egyébként halhatatlan csirkét.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone világa tele van jól képzett katonákkal, kiváló lövészekkel és kemény csapatokkal. A legjobb játékosok mellett persze ott vannak a csalók is, akiket néha lehetetlenség megölni. Nos, még náluk is sokkal szívósabb a játékon belül egy csirke, akit egyáltalán nem sebez a golyó.

Egy játékos megpróbálta a lehetetlent: megölni a halhatatlan csirkét.

Kép: Reddit

Mennyire kell unatkozni ahhoz az egyénként izgalmas Call of Duty-ban, hogy valaki azzal szórakozzon, hogy egy csirkét próbál meg eltenni láb alól? Igen, tudjuk, hogy az Infinity Ward fejlesztői igyekeznek úgy megcsinálni a játék környezetét, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valóságra. Azonban amikor ennek ellenére a játékosok valami abnormálisat fedeznek fel, a rajongók odagyűlnek egy kicsit mókázni. Most mindenki figyelme egy csirke köré összpontosul, aki gyakorlatilag halhatatlan.

A Redditen relaxyourbeans egy videót is közzétett arról, hogy egy több tárat is beleenged a csirkébe, aki szemmel láthatóan azt sem érti, hogy mit akar a játékos. Megtörve kissé a Modern Warfare realizmusát, a csirkének meg sem kottyan az a pár töltény, ami valljuk be: csütörtök délután kis mosolyt csalhat az arcunkra. A KFC biztosan lájkolná ezt a videót.

Invincible chicken from r/modernwarfare

Egyes rajongók azonban megjegyezték, hogy akadnak olyan mapok, ahol le lehet lőni a csirkéket. Van azonban egy, akit nem. Dacosan ellenáll a golyóknak, és túlél. Van, aki persze nem találja ezt viccesnek, inkább bosszantja, hogy a csirke nem képes meghalni. Nekik ajánljuk a meditációt.

A csirke szemmel láthatóan büszke a képességére. Igaza is van.

 

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×