Bár nem RGB, de azért világítós LED logó került a Razer által készített különleges bankkártyára. Ez azért elég menő, nem?

Mi különbözteti meg 2020-ban az átlag embereket a gamerektől? Hát, többek között a sok LED-világítás a szoba falán, és a folyamatosan RGB színekben pompázó PC-ház. A Razer most elgondolkozott azon, hogy mivel lehetne még jobban megmutatni a hétköznapokban, hogy valaki kedveli a játékokat és az ahhoz kapcsolódó márkákat.

Így létrehozták a LED logóval ellátott Razer Visa bankkártyát.

Kép: Razer

Amint arról nemrég a PCGamer beszámolt, a Razer jelenleg egy új, előre fizetős kártyaprogramot tesztel a Visa-val partnerségben. A Razer kártya tulajdonképpen ötvözi a digitális fizetés lehetőségét a fizikai kártyákkal. A virtuális kártyával tehát fizetni lehet a Razer Pay segítségével, amely feltehetően ugyanúgy működik, mint az Apple Pay, a Google Wallet és más hasonló virtuális kártyák. Ehhez persze kapható egy fizikai kártya is, melyek közül a Premium változat olyan Razer logóval rendelkezik, ami minden fizetéskor zölden világít. A helyzet az, hogy az összes többi bankkártya innentől elmehet a …. Érted!

Kép: Razer

Ráadásul a Razer pénzügyi technológiája, a Razer Fintech révén az új kártyák felhasználói minden Razer online áruházban történt vásárlás után visszatérítést kapnak.

„A Razer Pay alkalmazáson keresztül elérheti az egyedülálló, gamer jutalomrendszert, ahol a hagyományos kártyák hűségprogramjaival ellentétben a felhasználók személyre szabott jutalmakban részesülnek, a tranzakciók alapján” – magyarázza a Razer.

Kép: Razer

A Razer Pay jelenleg egyébként csak a béta időszakát éli, melyet 1337 ember próbálhat ki Szingapúrban. Így sajnos nem lehet tudni, hogy mikor lesz elérhető a világ többi részén és mikor lehet nekünk is ilyen kártyánk.

Abban viszont biztos vagyok, hogy mindenki szívesen a pénztárcájában tartana egy LED logós Razer bankkártyát. Nem igaz?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×