Hamarosan indul a Call of Duty: Black Ops Cold War béta időszaka, a kipróbálható mapok lehetséges listája pedig már most kiszivárgott.

Már a nyakunkon van a Call of Duty: Black Ops Cold War béta időszaka. Most csütörtökön a PS4 tulajdonosok már bele is vethetik magukat a mókába. Természetesen csak azok, akik előrendelték a játékot digitálisan, illetve akik valamilyen egyéb módon hozzáférést szereztek.

Egy szivárgás most rámutat, hogy mely mapokat próbálhatjuk ki a béta alatt.

 

Nemrég egy exkluzív PS4 alfa alkalmat teremtett arra, hogy picit belenézzünk a játék multijába. Bár az alfa időszak rövid volt, hamarosan jóval többen léphetnek be a játékba a bétának köszönhetően.

Íme a béta időszak időpontjai:

Bár az időpontokat felfedte az Activision, azt hogy pontosan milyen játékmódokat játszhatunk, és milyen mapokon, azt nem. A kérdés, hogy mennyiben változtak a lehetőségek az alfához képest? BKTOOR adatbányász ebben segít nekünk, aki a napokban többfajta Cold War tartalmat is kiszivárogtatott.

Az alfa során Miami, Moscow, Satellite, Armada és Crossroads mapok voltak játszhatók. BKTOOR szerint ezen mapok többsége a béta során is kipróbálható lesz. Miami, Moscow és Satellite biztosan. A kiszivárgott fájlok között persze pár friss elnevezés is szerepel. Ezek a…

  • Black Sea
  • Cartel
  • Tundra

Ezek mind teljesen új mapok, melyek részét képezik a multiplayer maplistának. Ebben már csak azért is lehet igazság, mert közben BKTOOR bejegyzését szerzői jogok miatt letörölték.

Természetesen mivel szivárgásról van szó, nem árt az infót fenntartásokkal kezelni. Az itteni lista kiszivárgott fájlok alapján alakult, így simán lehet, hogy az Activision és a Treyarch teljesen mást tervez.

A jó hír, hogy nem kell sokat várni arra, hogy megtudjuk, pontosan milyen élményben lehet részünk a Call of Duty: Black Ops Cold War bétája során. Október 8-án már bele is vethetjük magunkat.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×