Egy rövid, félperces videón látható a Call of Duty: Black Ops Cold War kampányának egyik jelenete. Egy rakás videót talált az adatbányász.

Egyre inkább közeleg a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése, a rajongók pedig egyre izgatottabbak. Nem beszélve persze az adatbányászokról, akik mindent megtesznek azért, hogy valami friss infóra bukkanjanak. Most BKTOOR nem csak bemutatott egy félperces videót a játék kampányából, de egy rakás másik videót is talált.

Néhány korábbi képet kivéve, ez az első komolyabb videószivárgás a kampányból.

Azok, akik szeretik a spoilereket, nyugodtan nézzenek bele az alábbi videóba, mely néhány –egyébként különösebben nem sokat mondó- képsort tartalmaz a kampányból. Bár a videó valószínűleg nagyon ügyes adatbányászat eredménye, az talán kevésbé érthető, hogy miért kell így mozgatni közben a kamerát. Nos, azért, hogy a közösségi oldalak kevésbé ismerjék fel a jogdíjas tartalmat.

 

Nem sokkal a videó után BKTOOR megmutatott egy mappát is, mely még 18 hasonló videót tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a jövőben még több videót hozhat nyilvánosságra. A fenti videóból sajnos nem sok derül ki, annyi bizonyos, hogy nagy szerepe lesz a tengeri hadműveleteknek.

Ha csak a fájlneveket nézzük, úgy tűnik, hogy a történet olyan országokban játszódik majd, mint Németország, Vietnam, Nicaragua és Oroszország. Egyelőre az Activision még nem reagált BKTOOR videóira, de van egy sejtésünk, hogy ez hamarosan megtörténik.

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án jelenik meg. Te várod már?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×