A korábbi hírek ellenére, nem csak előrendelőként lehet részt venni a Call of Duty: Black Ops Cold War béta időszakában.

Mielőtt hivatalosan is megjelenik, bőven lesz idő kipróbálni a Call of Duty: Black Ops Cold War-t. Bár eddig úgy tudtuk, hogy erre csak a digitális előrendelőknek lesz lehetősége, most az Xfinity bejelentette, hogy regisztrált ügyfelei esélyt kapnak arra, hogy kódot szerezzenek az Open Betához.

Így szerezhetsz kódot

A játékhoz szükséges kód beváltása viszonylag egyszerű folyamat.

  • Látogass el az xfinity.com/callofduty oldalra
  • Kattints a kezdőlap „Korai hozzáférési kód kérése” (Request Early Access Cod) gombra
  • Jelentkezz be az oldalra az Xfinity adataiddal. (Ha nincs, regisztrálhatsz egyet)
  • Kattints a „Request Free Code” gombra.

Amint a kód megjelenik a képernyőn, csak annyit kell tenned, hogy beírod majd a Black Ops Cold War Beta oldalán a kiválasztott platformhoz (bejelentkezve az Activision fiókkal). Ezt követően, ha szerencséd van, az Activision küld neked a béta kezdetéig egy végleges kódot, amivel már be tudsz majd lépni. Ez nagyjából egy nappal a béta indulása előtt várható.

Ennyi az egész. A digitális előrendelésen vagy azon kívül, hogy nyerhetsz egy kódot a Treyarch Discord csatornáján, ez az egyetlen módja annak, hogy legyen Cold War béta kódod.

Mikor lesz a béta?

Nagyon reméljük, hogy ezzel kicsit hozzásegítettünk a Black Ops Cold War élményhez. A játék egyébként november 13-án érkezik.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×