Hamarosan megérkeznek a League of Legends új tárgyai. Ornnt kiemelkedően érinti mindez, így lehetséges, hogy változni fog a közeljövőben.

Minden League of Legends előszezon komoly változásokkal jár. Volt, hogy egy teljesen új, átdolgozott pályát kaptunk, de az utóbbi időkben hozzányúltak a neutrális szörnyekhez és a rúnákhoz is. A játék 11. szezonjában a teljes tárgyrendszer lesz újragondolva, megérkeznek a Legendary, illetve a Mythic eszközök. Eddig is gondok voltak tárgyválasztás szintjén, ezek után még nehezebb lesz jól dönteni.

Az ilyen jellegű hatalmas módosítások mellett kisebb átalakításokra is lehet számítani. Többek között Ornn is új köntösbe bújhat, ezt a Riot Games egyik munkatársa hintette el Redditen egy poszt alatt.

ALL Ornn Upgrades on PBE from leagueoflegends

Az új tárgyrendszer miatt Ornn erősségei és gyengeségei is új irányt vehetnek, ezért a karaktert az előszezonban közelről fogják figyelni. Semmi sem garantált, de könnyen elképzelhető, hogy át kell majd az újdonságok miatt dolgozni a hőst, erre pedig a teljes fejlesztőcsapat nyitott.

Ki tudja, lehet Ornn lesz az egyetlen karakter, aki két Mythic tárggyal rohangálhat. Ha ez megtörténik, akkor 2021-ben is metameghatározó választás lesz a freljordi kovács.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×