Az Electronic Arts ismét egy régi klasszikushoz nyúl. A Need for Speed rajongók jobb, ha figyelemmel kísérik az elkövetkező napok eseményeit, ugyanis jön egy új bejelentés.

A Need for Speed-széria az egyik leghíresebb autóversenyzős játéksorozat. Azért is kedvelik olyan sokan, mert nem egy lélektelen szimulátorról van szó, hanem egy vérbeli arcade versenyzésről. Az Underground játékok elvitték a játékok egy utcai versenyzős irányba, ami hatalmas sikert hozott. Az utolsó sokak által kedvelt cím a Carbon volt, azóta viszont folyamatosan keresik a fejlesztők a saját hangjukat.

Minden egyes játék azóta egy hatalmas ígéret volt, ám összességében egyik sem tudta olyan szinten lenyűgözni a játékosokat, mert a legendás utcai kiadások. Most az Electronic Arts megpróbálkozik egy Hot Pursuit Remaster bejelentésével, legalábbis a pletykák erről szólnak.

A hivatalos bejelentésre még várnunk kell egy teljes napot, a Need for Speed weboldala szerint október 5-én rántják le a leplet a legújabb verzióról.

Nagyon bízik a régi nagy játékaiban az EA, mostanában arról is sokat hallani, hogy készül a Mass Effect trilógia Remaster gyűjteménye. Az a bejelentés sem lehet túlságosan távol, ugyanis 2021-ben kellene érkeznie.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×