Midas volt a Fortnite Battle Royale egyik legérdekesebb karaktere, egészen addig, amíg egy cápa fel nem falta. Hamarosan viszont visszatérhet.

Sokak meglepetésére a Chapter 2 Season 2 egyik főszereplőjét a fejlesztők a Season 3 előzetesében kiírták a történetből. Midas egy karizmatikus és érdekes alakja volt a Fortnite-nak, épp ezért volt érthetetlen a sorsa.

A napokban valamilyen formában visszatért, a játékban ugyanis már kifogható a legendás Midas Flopper. Ez az újfajta hal képes a teljes felszerelésünket Legendary szintre emelni, vagyis az egyik legerősebb eleme a Fortnite-nak. Mondjuk nem is egyszerű rátenni a kezünket, 1% az esélye annak, hogy ráakad a horgunkra.

A legfrissebb leakek szerint viszont ennél több szerepet kaphat Midas a jövőben. Hamarosan itt a Halloween, amit remélhetőleg a Fortnite-on belül is megünnepelhetünk. Ilyenkor szellemek, vérfarkasok, vámpírok és zombik kerülnek reflektorfénybe, vagyis minden, ami kicsit is ijesztő lehet.

Az adatbányászok olyan fájlokra bukkantak, amik Midas-t egy legyőzhető Bossként emelik vissza a Fortnite világába. Ráadásul nem is akármilyen formában, zombiként küzdhetünk majd meg vele.

Ahol Midas nyomaira bukkantak ott pár „szellemes” Ghost Henchman is megpihent. Vagyis könnyen lehet, hogy tényleg megtörténik az, amit a leakerek jósolnak.

Őszintén szólva szerintem ez egy kiváló húzás az Epic részéről, Midas túl érdekes karakter volt ahhoz, hogy csak úgy hátrahagyjuk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×