Egy újabb ismert sportoló indított Twitch csatornát, hogy kapcsolatot tartson a rajongókkal. Neymar komolyan veszi a játékot.

Úgy tűnik, ahogy egyre inkább mainstream lesz a videojáték, úgy a Twitch, illetve a streamelés is közkedvelt lesz az emberek, sőt a hírességek és sportolók körében. Ott van például a rapper Logic, aki szerződést is kötött a Twichel. A hírességek, sportolók számára azért is lehet kedvező a platform, mert közvetlen kapcsolat tudnak építeni a rajongókkal.

Így hát Neymar is úgy döntött, elindítja Twitch csatornáját.

Kép: CNN

Bizony a foci mellett néha jól jön egy kis kikapcsolódás, és valószínűleg az ismert futballsztár amúgy is játszott szabadidejében. Miért ne tehetné ezt élőben? Azok, akik tudják, hogy a sportolók milyen szinten vesznek részt a gamer világban, talán nem is meglepő Neymar lépése.

Pá nappal ezelőtt Neymar CS:GO-t, majd a végén egy kis Among Us-t streamelt, ami alatt a Paris Saint-Germain játékosa több mint 40 ezer követőre tett szert. Az első adásra csaknem 2 millióan kattintottak. Ez azért is szép eredmény, mert a futballsztár egyébként anyanyelvén, portugálul tartja a streamet. Elmondása szerint azért streamel, mert szeret játszani, illetve így jobban tudja tartani a kapcsolatot a rajongóival.

Úgy tűnik tehát, hogy a Twitch lassan mindenféle híresség közkedvelt terepévé válik, ahol tovább bővítheti rajongótáborát. Te nézni fogod Neymart a Twitchen?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×