A Riot Games rendesen ellátta a játékosokat Worlds tematikájú ajánlatokkal. Event Pass, URF játékmód és exkluzív Your Shop is érkezett.

Október harmadikán elstartol a 2020-as League of Legends világbajnokság főtáblája. A Play-In csapatok ugyan már múlt héten egymásnak feszültek, a nagy kutyák még csak most jönnek. Ezt megünnepelvén a Riot Games az éles szervereken is szeretné megdolgoztatni a játékosokat. Amíg a profik a Summoner’s Cupért versengnek, mi jó pár ajándékot és érdekes feladatokat kapunk.

 

Többek között elérhetővé vált a legújabb Event Pass. A Worlds esemény során szintén lehetőségünk adódik Prestige skineket szerezni, na meg két Gemstone is ütheti a markunkat. Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis Chromák, ikonok, s egyéb kiegészítők várnak ránk, ha elegendő Worlds Tokent gyűjtünk össze.

Ezek mellett a kozmetikai skinek szerelmeseit is igyekszik lekenyerezni a kiadó. Visszatért ugyanis a Your Shop, ami exkluzív leárazásokkal segít hozzájutnunk olyan tartalmakhoz, amiket a rendszer a Match History-nk alapján listázott számunkra. Akár 70%-ot is eshet így egy skin ára.

S ha mindez nem elég, a versengő típusok egy igazán masszív Clash sorozatra számíthatnak. Két hétvégén keresztül (október 10.-11. és október 17.-18.) bizonyíthatunk más csapatok ellen, ráadásul nem lesz kicsi a tét. A játékmód történetében először eresztenek össze 16 csapatot a szervezők, így pedig a jutalmak mennyisége és minősége is az egekbe ugrik. A speciális trófea mellett egyéb Worlds tematikájú tartalmakra csaphatunk le, ha jól teljesítünk csapatunkkal.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×